Audiente Primar Luni, Viceprimar Miercuri si Secretar Joi de la  09:00-12:00

  Politica de confidențialitate a UserWay - pentru a permite accestul facil persoanelor cu dizabilitati

  Site-ul primariabordeiverde.ro foloseste servicii asociate platformei UserWay pentru a permite accestul facil persoanelor cu dizabilitati.

  Această Politică de confidențialitate se aplică software-ului, codului, widget-ului, plugin-ului, serviciilor asociate și site-ului Web localizat la UserWay.org, subdomeniilor sale și oricărei aplicații mobile și bazate pe web (colectiv, "UserWay") și care sunt proprietatea al UserWay sau al companiei sale mamă.

  UserWay este un serviciu de accesibilitate de confidențialitate . Avem mare grijă să evităm stocarea informațiilor pe utilizatorii noștri, deoarece confidențialitatea acestora este prioritatea noastră. Drept urmare, suntem mândri că suntem conformiți cu COPPA, FERPA, HIPPA, GDPR și ADA. Această conformitate asigură că fiecare industrie, inclusiv guvernul și sectorul public, educația, ospitalitatea, serviciile bancare și financiare, asistența medicală, consumatorii și comerțul cu amănuntul, IT și securitate și altele, pot beneficia de furnizarea utilizatorilor lor cu cele mai puternice instrumente de accesibilitate disponibile.

  Notă: UserWay nu colectează nicio informație de identificare personală despre utilizatorii finali (utilizatori care vizitează site-uri web care găzduiesc widgetul de accesibilitate UserWay), astfel de informații sunt invizibile pentru UserWay și, prin urmare, nu pot fi furnizate niciunui terț, chiar și sub protecție.

  Această secțiune a Politicii noastre de confidențialitate vă spune ce informații folosim, colectăm sau dezvăluim terților. UserWay colectează informații limitate despre proprietarii site-urilor web și poate, în situații incerte și foarte selectiv, să dezvăluie aceste informații către terți, atunci când este absolut necesar, așa cum este descris în Politica de confidențialitate de mai jos.

  Această Politică de confidențialitate vizează două tipuri de informații: (1) Informații personale; și (2) Informații anonime.

  Informații personale limitate (informații de contact) sunt colectate în timpul procesului de înscriere pentru un widget, atunci când solicitați acces la API-urile UserWay sau la plata serviciilor UserWay. Aceste informații pot identifica un proprietar al unui site web ca persoană fizică sau companie și pot include prenumele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

  1. Ce informații colectăm

  UserWay depune toate eforturile pentru a minimiza datele pe care le colectează. UserWay colectează informațiile de contact ale proprietarilor site-ului web, după cum urmează: numele, prenumele și adresa de e-mail a proprietarului site-ului.

  UserWay colectează informații anonime limitate , după cum urmează: valori privind numărul de ori activat widget sau caracteristicile sale individuale pe un site web. Pentru site-urile care personalizează culoarea widget-ului, limba, dimensiunea, poziția, tipul de pictogramă etc., UserWay stochează și preferințele acelea UI pentru widget.

  2. Cum folosim informațiile proprietarului site-ului web

  UserWay folosește intern contactul proprietarului site-ului și informații anonime pentru a le înțelege nevoile și pentru a oferi servicii și asistență mai bune, în special:

  • Păstrarea evidenței interne: pentru a stabili și actualiza conturile de utilizator.
  • Răspuns la întrebări: pentru a răspunde la întrebările trimise.
  • Îmbunătățirea sau extinderea conținutului și ofertelor de accesibilitate ale UserWay, inclusiv software și servicii.
  • Promovare: dacă alegeți să acceptați, putem trimite periodic e-mailuri promoționale despre noile produse sau caracteristici, oferte speciale sau alte informații ale UserWay.
  • UserWay analizează datele despre încărcările widget-ului și modul de utilizare pentru a îmbunătăți produsul de accesibilitate UserWay pentru a-l adapta mai bine la nevoile utilizatorilor finali.

  3. Cui ne dezvăluim informațiile proprietarului site-ului web

  UserWay dezvăluie informațiile personale și anonime ale proprietarului site-ului astfel:

  • UserWay dezvăluie în siguranță informații despre tranzacții unui furnizor terț de plăți în scopul procesării plăților și în scopul prevenirii fraudei.
  • Pentru a răspunde la întrebările din partea forțelor de ordine sau pentru a ne apăra drepturile sau drepturile altora.

  4. Software și servicii terțe părți

  Utilizarea UserWay poate implica software și servicii ale unor terți.

  5. Securitate

  UserWay se angajează să se asigure că orice informație colectată rămâne sigură. Pentru a preveni accesul sau dezvăluirea neautorizate, UserWay a instituit proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a proteja și securiza informațiile colectate online. UserWay utilizează criptarea SSL (layer de socket securizat) standard pentru a transfera informații personale private.

  Doar software-ul și serviciile UserWay sunt accesibile publicului, nu sunt deschise porturi suplimentare în sistemul nostru, decât este necesar, iar informațiile stocate în bazele noastre de date nu sunt accesibile publicului și există doar în rețeaua noastră internă.

  6. Actualizări

  UserWay își rezervă dreptul, la propria sa discreție, de a modifica sau modifica sau de a adăuga sau elimina porțiuni din Politica de confidențialitate în orice moment („Actualizări”). Se va considera că ați acceptat orice actualizare prin continuarea utilizării UserWay.

  7. Contactați-ne

  Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la Politica de confidențialitate sau colectarea datelor UserWay în general, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să ne contactați prin e-mail:

  UserWay
  14014 NW Pasaj # 250
  Marina Del Rey, CA. 90292-7423
  U.SA

  Statistica Web

  Astazi80
  Ieri233
  Saptamana1101
  Luna2375
  Total607558

  23-06-09
  © 2023 UAT Primaria Bordei Verde, Jud Braila. All Rights Reserved. Designed By Absolut Web Expert.
  AȚI ÎNTÂMPINAT O PROBLEMĂ TEHNICĂ? TRIMITEȚI-NE UN MESAJ LA ADMINISTRATOR SITE

  | Creare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Scoala Gimnaziala | Realizare Site Gradinita | Realizare Site Primarie | Realizare Site primarie si institutii |